Perioada de desfasurare: 17 iunie – 17 iulie 2016

Locul 1:

- O pereche de blugi anticelulitici Eve Lerock pentru femei sau o pereche de blugi SubLevel pentru barbati

Locul 2:

- 5 premii a cate un voucher de 50 lei la cumparaturi de peste 200 lei


Conditii de participare:

Completeaza formularul din dreapta cu toate informatiile solicitate, raspunde corect la intrebarile din concurs si apoi da share si la like la pagina Fashionized.ro

- Extragerea se va face prin random.org in data de 30 iulie 2016

- Premiile vor fi expediate prin curier in termen de 2-10 zile de la desemnarea castigatorilor. Daca marimea premiului oferit nu corespunde cu dimensiunile fizice ale castigatorului, vom oferi la alegere un alt produs de pe site Fashionized, cu conditia ca acesta sa fie disponibil in marimea potrivita.

Mult succes!

Castigatorii concursului Fashionized

Marinescu Marius - o pereche de blugi Sublevel

Timofte Raluca - Voucher de cumparaturi

Sainiuc Ioana - Voucher de cumparaturi

Mosescu Cristina - Voucher de cumparaturi

Talpos Antonia - Voucher de cumparaturi

Sandu Andreea - Voucher de cumparaturi


Regulament Concurs

Art. 1 Organizator SC SELEFTIN COM SRL avand cod unic de inregistrare 35560396

Art. 2 Durata actiunii
Actiunea se deruleaza intre 17 iunie – 17 iulie, pe site-ul www.fashionized.ro si in cadrul paginii Facebook, in scopul informarii participantilor de existenta magazinului online www.fashionized.ro si fidelizarea acestora.

Art. 3 Conditiile de participare
Concursul se adreseaza tuturor persoanelor ce vor indeplini conditiile de participare. Nu vor avea drept de participare angajatii SC SELEFTIN COM SRL si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele de grad intai ale acestora.

Art. 4 Protectia datelor personale
Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor pe care participantii le vor furniza pe parcursul derularii concursului, si alte informatii cu caracter personal conform politicii de confidentialitate http://fashionized.ro/privacy. Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC SELEFTIN COM SRL are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala. Datele cu caracter personal prelucrate in  vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de SC SELEFTIN COM SRL si vor fi comunicate numai partenerilor in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului. La incheierea  operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, SC SELEFTIN COM SRL nu va transfera aceste date unui alt operator. Conform Legii  667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze SC SELETIN COM SRL o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o trimita la dresa de email vanzari@fashionized.ro Daca  unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii
Concursul se desfasoara in cadrul magazinului online www.fashionized.ro si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/fashionized.ro/. Orice persoana ce va intruni conditiile de participare, se va inscrie automat la tragerea la sorti efectuata prin sistemul random.org

Art. 6 Premii:

Locul 1: O pereche de blugi anticelulitici Eve Lerock pentru femei sau o pereche de blugi SubLevel pentru barbati

Locul 2: 5 premii a cate un voucher de 50 lei la cumparaturi de peste 200 lei

Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor
Desemnarea castigatorilor se va face in data 30 iulie 2016 pe site-ul www.fashionized.ro si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/fashionized.ro/

Art. 8 Organizatorul concursului nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale oferite de catre participanti. Responsabilitatea cu privire la calitatea produselor si serviciilor oferite drept premiu revine in totalitate organizatorului acestei campanii.Responsabilitatea  achitarii taxelor, impozitelor si cheltuielilor ocazionate de acordarea premiului, revine in exclusivitate organizatorului acestei campanii.

Art. 9 Taxe si impozite
Organizatorul acestei campanii are obligatia sa vireze catre bugetul de stat impozitele aferente premiilor, in conformitate cu disp. art.77 al.1 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 10 Publicarea regulamentului
Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-ul www.fashionized.ro incepand cu data de 17.06.2016 si pana la maxim 1 saptamana dupa ridicarea premiilor. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art. 11 Litigii
In cazul unor litigii aparute intre SC SELEFTIN COM SRL si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila  rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente din raza teritoriala a sediului social al organizatorului.

Nume
Prenume
Oras
Adresa e-mail
Numar de telefon
Care este sloganul magazinului nostru fashionized.ro?

Fashionized © 2019